Forex novice v živo

Forex novice v živo

OdgovorNapisal/-a Matex86 » 25 feb 2010, 11:50

Zdravo mene zanima, kje vi gledate novice glede forexa to ne mislim economic calender ampak v živo poročanje o stanju, kot je bilo danes npr. za GBP da so banke zgubile 5 milijard prek spleta kot je bloomber.tv ali je kakšne program na televiziji ki se ga da gledat v sloveniji tudi lahko tud plačljiv se drugega tak verjetno ne ponujajo, če sploh ponujajo

lp
Matex86

Re: Forex novice v živo

OdgovorNapisal/-a proFXtrader » 25 feb 2010, 13:11

Za novice maš kar par opcij: v živo bloomberg TV, potem imaš http://ransquawk.com/, pa še bi se kaj našlo.
Srečno in lep dan!

proFXtrader
Uporabniški avatar
proFXtrader
Site Admin

OdgovorNapisal/-a buba » 25 feb 2010, 14:57

prek Oande
buba

OdgovorNapisal/-a fxlan » 26 feb 2010, 20:37

Jaz ne gledam:) Pogledam economic calender, če je kaj takega, da bi lahko bistveno vplivalo in to je to. Po mojem mnenju, če želiš biti na tekočem z vsemi takšnimi in drugačnimi novicami porabiš preveč časa, ki ga lahko bolj koristno porabiš drugje.
fxlan

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a tradewys » 05 mar 2010, 11:26

Tudi jaz ne gledam. Imam pa en krasen link, ki ga lahko povežete tudi z trgovanjem, še posebej, če trgujete nižje TF. Če pa dodate še novice poleg, potem pa človek sploh ne ve več kje je :o :)
http://www.youtube.com/watch?v=uBm9ZyIg3I0&feature=related
tradewys

OdgovorNapisal/-a buba » 05 mar 2010, 19:53

Oprosti,ne razumem kakšno povezavo ima to s trgovanjem na nižjih TFjih?

lp
buba

OdgovorNapisal/-a tradewys » 06 mar 2010, 11:06

Buba ne vem če trguješ nižje TF. Iz mojih izkušenj lahko povem, da četudi imaš zjutraj pripravljen scenarij, po več urnem gledanju samo minutnih svečk (z vsemi lažnimi premiki v smeri trenda, z veliki povratki nasproti trendu ipd.) ne verjamem, da boš še v sinhronem gibanju s trgom. Enako je z novicami. Non-stop bombardiranje, ki lahko dodatno vplivajo na tvoje odločitve pa če imajo kaj veze z dogajanjem na trgu ali ne. V vsej dosedanji karieri valutnega trgovanja se je samo enkrat pripetilo, da bi bilo dobro spremljati tekoče novice, in tudi takrat, če bi upošteval svoja pravila bi jo odnesel z omembe nevredno izgubo. Zato je pri meni samo economic calendar - večkrat tudi nič drugega kot le ura objave novice.
Ima sedaj odgovor kaj smisla? :)
tradewys

OdgovorNapisal/-a proFXtrader » 06 mar 2010, 11:34

Ja, to ugotoviš s kilometri časa pred ekranom. Tudi jaz sem pozoren samo še na uro izdaje, pričakovanja in rezultat. Sicer se pa vse lepo vidi na chartu.
Srečno in lep dan!

proFXtrader
Uporabniški avatar
proFXtrader
Site Admin

Vrni se na Splošne razprave