FxPro

FxPro

OdgovorNapisal/-a tradewys » 05 mar 2010, 11:16

Ponudba:
Izplačilo stroškov provizij.

Izplačilo 2,6 USD * za vsak dosežen standard lot prometa

V vednost:
Izplačilo stroškov provizij ne velja:
1) za posle zaključene v času 5-ih minut ali manj
2) za posle zaključene z »Close by« ali »Multiple Close by« metodo

*Izplačilo za najbolj trgovane valutne pare: eur/usd, gbp/usd, usd/chf, aud/usd, usd/cad, eur/jpy, usd/jpy, eur/chf, gbp/chf, gbp/jpy, nzd/usd.
Višina izplačila že vsebuje odbitek 25% davka.
Če para, ki ga pogosto trgujete ni v ponudbi, je razlog v večjem odstopanju povračila in končnega izplačila. V večini primerov je izplačilo višje.

Prijava v program: http://tradewys.blogspot.com/2009/01/forex-posredniska-hisa.html

Bolj kot sam program izplačil je pomembno, da vam tako trgovalna postaja kot tudi posredniška hiša ustrezata.
Demo Račun: https://www.fxpro.com/open-practice-account

Ta ponudba je bila objavljena na blogu TradeWhatYouSee z dovoljenjem FxPro hiše.

Vprašanja na forumu so dobrodošla.
Hvala.
tradewys

Re: FxPro

OdgovorNapisal/-a premaFX » 28 apr 2010, 17:45

Nekaj ne štima s FXpro. Danes, ko je bila malo večja volatilnost sem hkrati trejdal na FXCM in FXPRO. FXCM je "no dealind desk", sicer ima velike spreade, ampak se pozicije hitro odpirajo in zapirajo, medtem ko sem pri FXPRO dobil občutek, da trgujejo proti meni, razlika med tema dvema brokerja je bila tudi po 10 pipov. Odprte sem imel short pri obeh, medtem, ko je graf na FXCM lepo padal, je pri FXPRO kar rastel in to parkrat!? Potem sem odprl kontra pozicijo in so se pipi na obeh pozicijah (short in long) povečovali. Vse skupaj se je dogajalo na 1M grafu, kadar je velika volatilnost, namreč hitro odpiram in zapiram pozicije in to FXPROju očitno ne paše. Čez čas bom začel trgovat še pri Oandi, zaenkrat sem tam na demo, baje je eden najboljših brokerjev. Bomo videli.
premaFX

OdgovorNapisal/-a tradewys » 28 apr 2010, 19:31

Če si skalper se zna pri FxPro hiši zgoditi, da ti ob hitrih premikih razmerja in poznih vstopih ne sprejmejo orderja oz. nekaj melje v prazno :) . Potrebno je dovoliti maximum deviation (osebno dovolim 2 pip slippage).
10 pip razlika v price feed je pa kar velika. Sam sem danes trgoval od 7h-14.30h, hkrati pa imam odprte tudi druge platforme (za ziher) in nisem opazil nič v tej smeri. Odstopanja seveda so ampak nekje do max. 1pipa pa še to zelo zelo redko.(Brokerske hiše imajo lahko različne "liquidity providerje"). Če se ti bi to dogajalo, jih oskubi kolikor se da, ker to so zastonj pipi in slej kot prej se morajo vrniti na prvotno ceno. Sam nisem imel nikoli te izkušnje, tudi pri FxPro ne, sem pa že poslušal zgodbe trgovalcev, ki so že več let na sceni, ko so par let nazaj večino časa služil samo na takih stvareh. Na polno! Na koncu so barabinske brokerske hiše same kratko potegnile in prenehale s tem.

Pa še glede ponudbe, ko smo ravno na FxPro temi.

Obstoječe stranke in sebe sem preusmeril k drugemu predstavniku FxPro. Predstavnik ima večjo bazo strank. Plačilo za vsak dosežen standard lot prometa je 3 USD*. Prva izlpačila so bila že izplačana. Tako kot je bilo to pri meni so transakcije opravljene med osebnimi računi in s tem niste dodatno obdavčeni.(PayPal. Mogoče je tudi kakšna druga opcija,bi bilo potrebno vprašati)
Pogoji so isti, ker so to pogoji FxPro.Izplačilo stroškov provizij ne velja:
1) za posle zaključene v času 5-ih minut ali manj
2) za posle zaključene z »Close by« ali »Multiple Close by« metodo
tradewys

OdgovorNapisal/-a proFXtrader » 28 apr 2010, 22:51

premaFX Napisal/-a:Nekaj ne štima s FXpro. Danes, ko je bila malo večja volatilnost sem hkrati trejdal na FXCM in FXPRO. FXCM je "no dealind desk", sicer ima velike spreade, ampak se pozicije hitro odpirajo in zapirajo, medtem ko sem pri FXPRO dobil občutek, da trgujejo proti meni, razlika med tema dvema brokerja je bila tudi po 10 pipov. Odprte sem imel short pri obeh, medtem, ko je graf na FXCM lepo padal, je pri FXPRO kar rastel in to parkrat!? Potem sem odprl kontra pozicijo in so se pipi na obeh pozicijah (short in long) povečovali. Vse skupaj se je dogajalo na 1M grafu, kadar je velika volatilnost, namreč hitro odpiram in zapiram pozicije in to FXPROju očitno ne paše. Čez čas bom začel trgovat še pri Oandi, zaenkrat sem tam na demo, baje je eden najboljših brokerjev. Bomo videli.

Imaš live ali demo feed?

V tem je velika razliak, po mojih izkušnjah do sedaj, pa je ravno FXPro deloval najbolj natančno in zanesljivo, govorim o live feed-u.
Srečno in lep dan!

proFXtrader
Uporabniški avatar
proFXtrader
Site Admin

OdgovorNapisal/-a premaFX » 29 apr 2010, 08:04

Live.
premaFX

OdgovorNapisal/-a premaFX » 29 apr 2010, 08:09

Real server 2
premaFX

OdgovorNapisal/-a proFXtrader » 29 apr 2010, 09:24

Zanimivo, good to know.
Srečno in lep dan!

proFXtrader
Uporabniški avatar
proFXtrader
Site Admin

OdgovorNapisal/-a premaFX » 06 maj 2010, 15:36

danes ponovno, sem pritisnil print screen. Obe platformi sta na M1 grafu, FXPRO je šel dol, FXCM pa gor. Oba accounta sta live. Je pa res, da FXPRO hitreje zapira pozicije, zapre se na stanje ob kliku, FXCM pa zapre s kratkim zamikom. Čez čas bom šel na live še pri Oandi, bom primerjal še z njimi.
fx.jpg
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
premaFX

OdgovorNapisal/-a proFXtrader » 06 maj 2010, 15:41

Svašta in kam je šlo potem?
Srečno in lep dan!

proFXtrader
Uporabniški avatar
proFXtrader
Site Admin

OdgovorNapisal/-a GasGas » 06 maj 2010, 17:47

Heh ne morn verjet!! Prav v nekem trenutku je blo 10pip zamika !?? Ugotovi kater hodi prej pa izkoristi na pouno :D. Morn rečt da nikol nisem opazil razlike med brokerji več kot pip zamika oz. bom rekel več kot sekundo zamika.
Uporabniški avatar
GasGas

Naslednji

Vrni se na Posredniki ali "brokerji"